Szállítás és garancia

Fontos információ!

Üzletünk nincs, csak személyes átvételi ponttal rendelkezünk, ahol a weboldalon leadott megrendelések átvételére van lehetőség. Kérjük, megrendelés leadása nélkül ne jöjjön be személyesen. Személyes átvételi pontunk 1076 Budapest Szinva u. 5. szám alatt található.
Csak készpénzes fizetési lehetőség. 
Nyitva tartás: H-P: 8.30-16.00, Sz-V: Zárva.

 

Szállítás:

A szállítást futárszolgálattal végezzük. A szállítási költség tartalmazza a csomagolási díjat is. A szállítási idő 1-5 munkanap az egész ország területére.

Szállítási költségek:
Előre utalás esetén: 970Ft
Utánvétellel országosan: 1290Ft

Számlaszámunk: 12010855-01601715-00100006 Raiffeisen Bank
Kedvezményezett neve: BN Signal Magyarország Kft.
A megjegyzés rovatban a megrendelésszámot kérjük feltüntetni!

 

Garancia:

A garancia a termékekre bruttó 10.000Ft vételár esetén 1 Év, bruttó 10.000Ft alatti vételár esetén 6 hónap. A garancia minden esetben a számlával vagy másolatával érvényesíthető.

Sajnos nem áll módunkban és egyes termékek esetében nem is lehetséges minden egyes terméket lepróbálni. Amennyiben a termék gyári hibás vagy nem felel meg Önnek abban az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot emailban vagy telefonon, akár személyesen is, egyeztetést követően. A hibás termékért futárt küldünk akinek szállítható, becsomagolt állapotban kérjük átadni a terméket (a nem megfelelő csomagolásból eredendő károkért a vásárlót terheli a felelősség). A termék megérkezését követően kollégáink ellenőrzik a hiba lehetséges okát  és amennyiben nem szándékosság vagy hibás használatból adódott a termék hibája a lehető leghamarabb küldjük a csereterméket.  A cseretermék szállítása is minket terhel.

Premium Joomla Templates