Vásárlói Tájékoztató

Fontos!

Üzletünk nincs, csak személyes átvételi ponttal rendelkezünk, ahol a weboldalon leadott megrendelések átvételére van lehetőség. Kérjük, megrendelés leadása nélkül ne jöjjön be személyesen. Személyes átvételi pontunk 1076 Budapest Szinva u. 5. szám alatt található. Csak készpénzes fizetési lehetőség. 
Nyitva tartás: H-P 8.30-16.00, Sz-V: Zárva.

 

A szállítást futárszolgálattal végezzük. A szállítási költség tartalmazza a csomagolási díjat is.

 

Elérhetőségeink: ‎061-614-0635  H-P 8.30-16.00.  Amennyiben telefonon nem vagyunk elérhetőek, kérjük, küldjön emailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, és kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított tizennégy naptári napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a BN Signal Magyarország Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 naptári nap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

 

Premium Joomla Templates